Viser alle 3 resultater

COPENHAGEN SHOES

Hos Nor forhandler vi mærket Copenhagen Shoes til kvinder.  

Copenhagen Shoes er et populært brand, der designer fodtøj til kvinder. Skoene er af højeste kvalitet og derfor behagelige at have på. Selv på en lang arbejdsdag. Hos Copenhagen Shoes er der et bredt udvalg af både, sandaler, sneakers, støvler og stiletter. Copenhagen Shoes er kendt for deres lækre design med et hav af detaljer, hvor kvalitet og komfort altid er i fokus. Hos Nor har vi en masse skønne modeller fra Copenhagen Shoes, så gå på opdagelse her på siden. 

STILFULDE STØVLER, DER FULDENDER DIT LOOK

Et par fede støvler fra Copenhagen Shoes kan til enhver tid være med til at pifte dit hverdagsoutfit op. Støvlerne kan både bruges til et råt look med jeans eller til et mere feminint look bestående af en nederdel eller kjole. Mangler du et par støvler, er Copenhagen Shoes derfor det perfekte sted at søge. På vores hjemmeside og i vores butik kan du finde modeller med forskellige udtryk og design. Vi forsikrer derfor, at du kan finde en støvle, der passer netop din stil og behov. 

FINE SOMMERSANDALER

Hos Copenhagen Shoes er der et stort udvalg af sandaler, som kan mikses med dine sommer outfits. Du kan helt uden bekymringer lufte dine fødder, når du går med sandaler fra Copenhagen Shoes. Med et strejf af detaljer og høj kvalitet, får hver enkelt et særpræg. COpenhagen Shoes tilbyder båder sandaler med og uden hæl. De flade egner sig perfekt til hverdagsbrug og de høje til de festlige sommerlejligheder. 

BEHAGELIGE OG SMARTE SNEAKERS  

Sneakers er uundværlige og ofte en fast del af enhver kvindes garderobe. Sneakers kan bruges til alle outfits og samtidig være med til at give et outfit et helt andet udtryk. Copenhagen Shoes har sneakers til enhver stil og smag. Uanset hvilket udtryk, du ønsker at skabe, kan du derfor finde dine drømmesneakers hos Nor.  

COPENHAGEN SHOES TIL ALLE ANLEDNINGER

Copenhagen Shoes har sko til alle anledninger. Om det er galla eller du blot mangler en ny hverdagssko, har de lige det du skal bruge. Stylesne fra Copenhagen Shoes kan kombineres med alverdens outfits, helt fra kjoler og nederdele til bukser og bluser. Her bestemmer du helt selv hvordan lige dit look skal være med Copenhagen Shoes. 

Copenhagen Shoes formår at kombinere det praktiske aspekt med det stilmæssige, og deraf er de fedeste styles blevet til.