Viser 1–24 af 29 resultater

BLACK COLOUR

Hos Nor forhandler vi det danske mærke Black Colour.
Black Colour er et dansk brand, der er grundlagt i 2009 og har siden da specialiseret sig i tilbehør og tøj, som henvender sig til den moderne kvinde. Vi har altid et stort udvalg fra Black Colour, og der lander ofte nye varer i butikken. Tøjet er designet i Danmark og er hovedsageligt produceret i Italien og Indien.

Black Colour kjoler, nederdele og leggings

Black Colour laver mange smukke kjoler i et hav af farver. I deres kollektioner findes der massere af farver og mønstre. Hos Black Colour forbindes den feminine og luksuriøse stil med den afslappede stil, til priser vi alle kan være med på. Der er massere af muligheder for at mikse og matche deres kjoler, nederdele, toppe osv, eller men nogle af vores andre mærker.

De populære nederdele fra Black Colour er oftest med elastik i taljen, hvilket gør dem ekstra behagelige at have på. Særligt har vi et stort udvalg af de populære tylnederdele, der kan pifte ethvert outfit op. De smukke nederdele fra Black Colour kan både bruges til hverdag med en T-shirt og sneakers eller til fint brug med en top og stiletter.

Samtidig har Black Colour formået at producere super fede leggings i alverdens mønstre og farver. Disse fungerer perfekt under både nederdele og kjoler.

Black Colour strikbluser

Black Colours strikbluser er blevet et sandt hit blandt de danske kvinder, med både god kvalitet og og gode priser. Brug din cardigan ud over de fine toppe eller t-shirts, eller match dem med nogle af vores fine kjoler.

Black Colour laver blandt andet og en masse lækkert tilbehør og her hos Nor tilbyder vi blandt andet tørklæder, halstørklæder og en masse andet tilbehør til kvinder.

Black Colour

LUNA TUNIC

399,95 DKK