NOR MODE – 
VI KLÆDER
HELE FAMILIEN PÅ

Nor Mode er stedet, hvor hele familien kan blive klædt på i ét og samme hug. Vores fokus er mode, kvalitet og at imødekomme hele familiens behov uanset alder. Vi har valgt en række mærker, der designer produkter, vi selv kan stå inde for og matcher ønsker hos både herrer, damer og både små og store børn. Derfor har vi godt samarbejde med vores leverandører, og det kommer kunderne tilgode i sidste ende.

Vores fysiske butik ligger i smukke Skælskør, hvor der i snart 150 år har været tøjbutik i selv samme lokale. Det er vi stolte af, og vi ønsker at holde fast i traditionen som butikken, hvor den gode service er omdrejningspunktet for vores kunders loyalitet. Som børnefamilie ved vi, at service, kvalitet og pris er vigtige, når der skal købes tøj, sko og andet til garderoben. Det skal være nemt at se godt ud, og det vil vi hjælpe jer godt på vej med.

Vi har længe ønsket at åbne en webshop, så vores kunder udenfor lokalområdet kunne handle nemt og bekvemt hjemmefra. Moden skifter flere gange om året, og det giver os mulighed for at række længere ud end vores butiksvinduer. Via de sociale medier og kommende nyhedsbreve kan I, som kunder, følge med i de nye tendenser, lade os inspirere jer og få alle de gode tilbud direkte på computer, tablet eller mobil.

Velkommen – vi håber, at vi ses ofte!

mød Team nor mode

Her er vores lille team, du kan komme til at møde i butikken og i kundeservice.

Karina
Boss Lady

Christian
Boss Man